Lill-Babs Caffär

Gillar man doften av hembakat och Lill-Babs så är ett besök i Lill-Babs Caffär en given favorit vid vistelsen i Järvsö.

Utställning och nybakat i ett
Vår folkkära Lill-Babs bjuder på utställning i Lill-Babs Caffär i Järvsö. Utställningen som sträcker sig från 50-talet fram till idag tar del av Lill-Babs härliga resa från musiken i folkparkerna till in genom tv-rutorna till var mans hjärta.

Från färska semlor till himmelska pizzor
Lill-Babs Caffär får höga betyg av sina besökare. Det är många som lovordar den goda maten och trevliga personalen, att en och annan fått glädjen att själva se Lill-Babs i egen hög person är förstås även det något som förgyller.

Vissa sommarkvällar anordnas mycket omtyckta grillbufféer med musikunderhållning. Buffébordet kan innehålla bl.a. halloumisallad, rotfrukter, coleslaw och givetvis grillat. De som föredrar pizza blir inte heller besvikna. Varje fredag bakas surdegspizzor både till avhämtning och till en fantastiskt smakrik pizzabuffé. De som är sugna på något riktigt gott kan fika med moussetårtor, nybakta bullar och mycket mer.

Ekologi och närodlat är ledande ord för verksamheten som idag drivs av Järvsö Gårdsbageri. Precis som Lill-Babs egen personlighet önskar Lill-Babs Caffär förmedla en känsla av genuint och äkta.